دریاچه و خیابان بسکی که مرکز تمدن جهانی شده است(؟؟)مرکز تمدنی که غرب برای ما میخواهد رقم بزند،زندگی متریالسیتی و مادی گرایانه!
وبلاگ نویس گنبدی با نام مستعار “سراج ۵۷″ مطلبی با عنوان “تجمل گرایی بیداد می کند” در وبلاگ خود منتشر کرده است که می خوانید:
چند صباحی است که از معضلات شهری و منطقه ای گفته می شود.اندک سر سوزنی هم باید از چالش های فرهنگی مردم شهر گفت،مگر نه این است که مردم با فرهنگ های خود شهر ها را میسازند و فردای شهر خود را رقم می زنند.
اگر خواسته باشیم از فرهنگ های ناهنجار مردم گنبد که شاید با معدودی از مردم آمیخته باشد نام ببریم،از فرهنگ مد گرایی ،وغیره گرفته که مانند کرمی به جان بدنه تازه و نوپای شهر افتاده اند تا فرهنگ نابهنجار تجمل گرایی که در شهر گنبد بیداد میکند می توان مثال زد.ضد فرهنگی که هر چه جلو تر قدم میگذاریم ،در منجلاب آن بیشتر دست و پا زده و به مراتب بیشتر فرو میرویم.
تجملی که بوی آن ،از بازار ها گرفته تا مدارس از ادارات گرفته تا دانشگاهها از پزشکان گرفته تا مهندسان،همه و همه جای شهر را گرفته است.ساختمانهایی ساخته میشود که واقعا ضرورت اخداث آنها را هیچ کس به وضوح نمی داند،ساختمانهایی باشکوه و عظمتی در شهر.یا به طور مثال کافی است فقط به ماشین های لوکس و گران قیمت شهر که جهت نمایش و ویترین کردن دارایی ها، به میادین شهری می آورند نگاهی بیاندازید.ماشین هایی که با مبلغ آن میتوان برای دهها نفر اشتغال زایی کرد.چندین نفر صاحب مسکن و سرپناه بشنوند. زندانی آزاد کرد،دختری را به خانه بخت فرستاد …ولی افسوس که مانور خودرو ها درخیابانها شده داغ دل جوانانی که توان خرید آن را ندارند.
شاید از خود پرسیده باشیدکه ، سرمایه شان هست و اختیارش را دارند،بله ولی حامعه به مانند کشتی می ماند ،اگر فردی جایی که نشسته است را سوراخ کند،آیا اختیارش را دارد؟در شهر اسلامی که همگان مسلمان هستند و رفتارها و همکاریهای آنها در ارتباط با هم شکل میگیرد، آیا میتوان چنین کاری کرد؟دین اسلام یک دین اجتماعی است،دین رسیدگی به همنوع است.القرض،در خیابان ها نگاه که میکنی پرشده است از ماشین هایی که جنسشان با دریاچه جور میشود، از دریاچه که گفته بودم… خاطرتان هست؟
دریاچه و خیابان بسکی که مرکز تمدن جهانی شده است(؟؟)مرکز تمدنی که غرب برای ما میخواهد رقم بزند،زندگی متریالسیتی و مادی گرایانه!
هرچه ثروت و توان داری،برای جلوه دادن باید به خیابان ها بیاوری!!نشان بدهی،به رخ بکشی ،تا دیگران از داشتن و توانمندی تو لذت ببرند!!
تا ملاک اندازه گیری و ارزش گذاری انسانها مدل ماشین،ساختمان ومیزان ثروتشان باشد!
در احادیث ضرورت مرکب مناسب(تفسیر از وسیله نقلیه) سفارش شده است،ولی آیا وجود داشته باشد مسلمانی در شهر که از بیکاری به گناه و خلاف رو آورده است و ماشین های مدل بالا را در جلوی آنها به نمایش بگذاریم و آیا نمیتوان از مرکب مناسب تعریفی داشت؟مرکب لوکس یا مناسب؟؟
و در احادیث در ضرورت رسیدگی به همنوع آورده شده با این مضمون که
اگر فردی شب سر بر بالین بگزارد در حالی که همسایه او گرسنه خوابیده باشد، او مسلمان نیست.
مسلمانان، مسلمانان، مسلمانی ز سر گیرید..
پ،ن: (سراج ۵۷):جدا از موضوع ،درد سراج این است که،چرا سرمایه دارانی که در گنبد وجود جلوه می دهند، سرمایه های خود را در شهر خودشان سرمایه گذاری نمی کنند؟تا جوانان شهرشان سر وسامانی بگیرند و وضعیت شهر و اختلاف طبقاتی اینقدر بیداد نکند